In de stad leven zonder het gevoel te hebben er te wonen

Home Invest Belgium

Een compleet aanbod van huurwoningen om tijd vrij te maken voor "kwaliteitsmomenten" Voor het gezin of onder vrienden

Nieuwe appartementen te huur

Loading...
 

Project

Achteraan gelegen in de Marcel Thirystraat in het aantrekkelijke Sint-Lambrechts-Woluwe stellen wij u sinds juli 2017 94 nieuwe huurappartementen voor in een gebouw met een hedendaagse, elegante en standingvolle look.

De wijk ligt in de nabijheid van winkels, scholen en grote verkeersassen die u heel snel buiten de stad voeren. De nabijheid van bus- en metrolijnen zorgt ervoor dat het centrum van Brussel evenmin ver weg is.

In ons streven om steeds verder te gaan en ons op lange termijn te engageren met een eigen aanbod van woningen, tekent Home Invest Belgium niet alleen voor een dak, bakstenen en bomen maar vooral… voor een echte leefervaring.

Na het tijdperk van de lofts ziet een nieuw type van herbestemming het daglicht: de verbouwing van kantoorgebouwen en de opkomst van multifunctionele wijken. The Inside is daar een perfecte illustratie van.

Verschillende grote doorsteekappartementen met 2 of 3 slaapkamers (Noord-Zuid en Oost-West) zijn beschikbaar voor huur.

Ze worden omringd door kleinere eenheden die bestemd zijn voor jonge koppels of alleenstaanden (studio’s en flats met één slaapkamer).

Tot slot vinden we helemaal bovenaan in het pand drie ruime penthouses met terrassen die rondom lopen en een 360° uitzicht bieden op weelderig groen.

 

Een stadswijk waar je je thuis voelt in alle rust

De mooie binnentuin met bomen geeft deze plek een bijzonder karakter. De omvang van het wooneiland en de uitgebreide beplanting die vrij ter beschikking staat nodigt de bewoners uit om zich te ontspannen en een wandeling te maken.

Home Invest Belgium, dat bekend staat voor de kwaliteit van zijn portfolio van 2.000 woningen, heeft in deze levendige stadsader een wijk ontwikkeld die overal dichtbij ligt maar tegelijk voldoende teruggetrokken ligt om gezinnen en expats een thuisgevoel te bieden.

Zodra u het terrein van The Inside betreedt, geniet u van een rustgevend decor met een open uitzicht op een groene omgeving. Verschillende voorzieningen maken het leven er comfortabel en schermen het af van de drukte.

Appartementen

Bij het betreden van The Inside wordt u ondergedompeld in een warme sfeer, met vloertapijt en kwaliteitsvolle materialen.

Het gamma woningen is ruim genoeg om een aangepaste woonst te bieden aan gezinnen, jongeren en expats.

Het aanbod omvat 10 studio’s, 44 appartementen met 1 slaapkamer, 26 appartementen met 2 slaapkamers en 14 appartementen met 3 slaapkamers.

Geïnteresseerd? Bekijk de lijst met beschikbare appartementen

Kom ons ontdekken

Galerij en virtueel bezoek

Wenst u een virtueel bezoek
in één van onze appartementen te maken?

virtueel bezoek

 

Ligging

De gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe staat bekend om zijn uitgesproken residentiële karakter.

De Marcel Thiry wijk is volop aan een heropleving toe, en is gemakkelijk te bereiken dankzij frequente verbindingen, de nabijheid van de ring en de snelweg.